Veel gestelde vragen

Wij hebben een lijst opgesteld met veel gestelde vragen. Worden uw vragen nog niet volledig beantwoord, neem dan contact met ons op.

Voor wie is Toolbox Online bedoeld?

Toolbox Online ondersteunt een ieder die het veiligheidsbewustzijn in zijn of haar organisatie wil vergroten, op zowel inhoudelijk als procesmatig gebied. Dat kan de veiligheidskundige zijn, de preventiemedewerker, de uitvoerder, KAM-coördinator, leidinggevende, etc.
Daarnaast zijn VCA-gecertificeerde bedrijven verplicht minimaal 10 x per jaar een toolbox-bijeenkomst te organiseren.

Hoe werkt Toolbox Online?

Wanneer u gebruik maakt van Toolbox Online ontvangt u een persoonlijke inlogcode voor deze website. Hiermee heeft u toegang tot uw eigen toolbox-omgeving, hierin kunt u snel en gemakkelijk aangeven welke medewerkers u welke toolbox wilt laten volgen. De medewerkers ontvangen vervolgens op door u gekozen data automatisch de toolbox op hun persoonlijke e-mailadres.

Automatisch vindt registratie plaats van of de toolbox al is gelezen, wie de toolbox heeft gelezen en wie de vragen heeft beantwoord. U heeft altijd direct online toegang tot een overzicht van deze gegevens.

Deelnemers van de toolbox ontvangen vervolgens automatisch via hun persoonlijke e-mail een uitnodiging met de te volgen toolbox. In deze e-mail bevindt zich een PDF-bestand met de inhoud van de toolbox en een link naar een digitale vragenlijst. Via de vragenlijst wordt getoetst of de medewerker de belangrijkste onderdelen van de toolbox heeft begrepen.

Mocht de medewerker per ongeluk de toolbox vergeten zijn online te volgen dan krijgt hij/zij binnen de afgesproken tijd een herinneringsmail om de toolbox alsnog te volgen.

Wat zijn de kosten van Toolbox Online?

U krijgt gratis een abonnement op ‘Toolbox Online’ voor de periode van een maand. Binnen deze proefperiode neemt Kader contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de kosten van een abonnement te bespreken.

Hoelang blijven mijn bestelde toolboxen beschikbaar?

Zolang u gebruik maakt van Toolbox Online blijven uw bestelde toolboxen te allen tijde beschikbaar.

Waar en wanneer volgen mijn medewerkers de toolboxen?

Medewerkers kunnen de toolbox digitaal volgen vanuit hun eigen omgeving; thuis of op het werk. Medewerkers hoeven niet meer één of meerdere locaties te verzamelen om de toolbox te kunnen volgen.
Zij kunnen de toolbox volgen wanneer hen dat uit komt. Medewerkers hoeven dus niet op een vast moment op een vaste locatie te zijn, dit is met name handig en praktisch voor alle bedrijven met:

 • werkzaamheden waarbij medewerkers op locatie werkzaamheden verrichten
 • medewerkers op verschillende adressen en/of projectlocaties werkzaamheden verrichten
 • medewerkers verschillende werktijden hanteren
 • medewerkers service en onderhoudswerkzaamheden verrichten die uit kunnen lopen
 • medewerkers storingsdiensten verrichten
 • Op welke wijze volgen mijn medewerkers de toolboxen?

  Deelnemers van de toolbox ontvangen automatisch via hun e-mail een uitnodiging met de te volgen toolbox. In deze e-mail bevindt zich een PDF-bestand met de inhoud van de toolbox en een link naar een digitale vragenlijst. Via de vragenlijst wordt getoetst of de medewerker de belangrijkste onderdelen van de toolbox heeft begrepen. Tevens kan de werkgever bewaken of zijn medewerkers de toolboxen hebben gevolgd en of de vragen juist zijn beantwoord.

  Mocht de medewerker per ongeluk de toolbox vergeten zijn online te volgen dan krijgt hij/zij binnen de afgesproken tijd een herinneringsmail om de toolbox alsnog te volgen.

  Mijn gewenste toolbox is niet beschikbaar; Wat nu?

  Staat uw toolbox onderwerp er niet bij? U kunt Kader vragen om hiervoor een toolbox beschikbaar te stellen, hiervoor gelden géén additionele kosten.

  Wat gebeurt er met mijn gegevens en die van mijn werknemers?

  Kader zal gegevens van abonnees niet gebruiken voor andere doeleinden of op enige wijze ter beschikking stellen aan derden.